Opholdsmulighederne på Kolleruplund

 


Ferie på Landet
Kolleruplund er en velrestaureret bondegård på 14 ha. som ligger midt i et naturskønt område, hvor man ikke møder gæster, man ikke kender, og hvor der er ro for trafik samt langt til naboer.


Jordtilliggendet er forpagtet ud, og derfor er der ikke længere husdyr på gården.
Der er privat asfalteret vej helt til gårdspladsen.


Her er rekreation, fordybelse og afslapning kombineret med besøg på de mange seværdigheder
og i den smukke natur, egnen er så rig på.

For børn er her børnevenlig(e) hund og katte.  Her er gynger, vippe, bob, dart, kroket, bordtennis , bordfodbold og egen petanquebane. 

Til de voksne er der bare ro og fred i luksuslejlighed og i herlige omgivelser. Gårdsplads med læ, Webergrill, terrassevarmer og storparasoller. 
Ønsker man post sendt eller avisen omadresseret, så kommer landposten hver dag omkring
kl. 13.  

Gæstehave med lille sø og bålplads, hvor der laves mad eller bages snobrød.  Efter aftale er der adgang i køkkenhaven og drivhuset til årstidens frugt og urter. 

”Gør det selv Gourmetoplevelse”: Fordi det er rigtigt sjovt selv, eller sammen med familie eller gode venner at lave god og velsmagende mad.
I vort moderne godkendte gourmetkøkken er der alle maskiner, faciliteter, krydderier, ingredienser og opskrifter, som gør det let og spændende at lave mad fra bunden. I skal derfor kun medbringe de friske råvarer, så er der klar til at gå i gang.


Gå på besøg i vinkælderen. Her er rigtig mange gode vine og ofte også spændende øl, som det er muligt at stifte bekendtskab med.

Feriefaciliteterne, nybyggede 1997, har alt i moderne udstyr. I stueetagen, et stort lækkert badeværelse med bidet, vaskemaskine og tørretumbler og et køkken alrum med plads til 6 voksne og et par børn. På 1. sal er der 3 flotte dobbeltværelser med håndvask, og i opholdsstuen B&O tv, Satellit med flere end 50 kanaler, digitalt tv antenne, video/DVD, radio og gratis opkobling til internet. I prisen er naturligvis inkluderet lys, varme, varmt og koldt vand og brug af elektriske faciliteter. Endvidere kan man leje vor smukke festsal til leg, storskærm, spisning o.a.

Alle materialer er af højeste kvalitet, og af hensyn til allergikere er der ingen faste tæpper, ligesom vi må bede om at rygeforbud bliver respekteret indendørs.

Uge Ferier.
Lejligheden udlejes i ferieperioden sædvanligvis kun på ugebasis. Ud over de 3 dobbeltværelser er
der god plads til opredning for børn. Der er yderligere en babygæsteseng og barnestol til rådighed.

Golf ferie

Jelling Golfbane er en af de smukkest beliggende i Danmark. Samtidig er det en bane med gode golfudfordringer i det stærkt kuperede terræn imellem skove og Fårup Sø. For de mindre øvede er der også en 9 huller par 3 bane.


Derfor benytter mange udefra kommende golfspillere sig af at besøge klubben, som oftest flere dage af gangen, enten som par eller sammen med et par venner.


Kolleruplund Ferielejlighed har lavet en aftale om rabat på Green fee med Jelling Golfklub. 10 % på hverdage og 15 % i weekend. Vor 3 værelses moderne og veludstyrede lejlighed passer fint til 1 til 3 par, som kender hinanden, og som i 2 til flere dage sammen vil nyde Jelling Golfklub eller andre klubber i nærheden. ( Give, Vejle, Hedensted m.fl.)


Kortere golfferie end en uge, kan kun undtagelsesvis bookes i ferieperioden, hvor der er optaget af gæster på ugebasis.


Familie- eller venneweekend
Hvad er bedre end at mødes en forlænget weekend med børn og børnebørn eller med et eller to hold gode venner, i dejlige omgivelser med seværdigheder, spille golf og tage på udflugt og i gode lokaler med god plads til at lege, spille, spise, se video eller helt for sig selv læse en god bog? Ud over de 3 dobbeltværelser er der god plads til opredning for børn. Der er en yderligere en babygæsteseng og barnestol til rådighed. Disse weekendophold kan kun undtagelsesvis bookes i ferieperioden, hvor der er optaget af gæster på ugebasis.

 

         
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolleruplund . Vongevej 25 . 7300 Jelling . Tlf. 7587 3024 . Fax 7587 3034 . e-mail: aagesen@kolleruplund.dk . Copyright